foto

William Fox

  • nar. 26.1.1911
    Manila, Filipíny
  • zem. 20.9.2008 (97 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Mata Hari
1981 Omen 3: Poslední střetnutí
1975 Výkupné
1962 She Always Gets Their Man
1961 The Queen's Guards
The Secret Partner
1958 The Winslow Boy (TV film)
1957 A Woman of Property (TV film)
Ordeal by Fire (TV film)
1956 Serenáda
1955 Mulberry Accelerator, The (TV film)
The Court-Martial of Billy Mitchell
1951 One Wild Oat
Zlaté věže
1950 Man of Two Minds (TV film)
No Place for Jennifer
1949 The Case of Mr. Clare (TV film)
1947 Dvě paní Carrollové
1946 Exercise Bowler (TV film)
1939 Rake's Progress (TV film)
Under Suspicion (TV film)

TV seriály

1986 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Biskupské šachy (S01E07)
1985 Oscar (TV seriál)
1983 Spyship (TV seriál)
1982 A.J. Wentworth, BA (TV seriál)
1981 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Zasloužené pocty (S02E02)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
Second Verdict (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Spring and Autumn (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Buddenbrooks (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Epitaph for a Spy (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
Solo for Canary (TV seriál)
The Verdict Is Yours (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace