foto

William Lucas

  • nar. 14.4.1925
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.7.2016 (91 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Vampire Cop
1975 Operace "Daybreak"
1973 Muž nahoře
1972 Tower of Evil
1970 Scramble
1967 Sky Bike, The
1965 Dateline Diamonds
1963 Bitter Harvest
Break, The
Calculated Risk
Marked One, The
1962 Very Edge, The
1961 Das Geheimnis der gelben Narzissen
The Shadow of the Cat
Touch of Death
1960 Crack in the Mirror
Sons and Lovers
1959 Breakout
1958 Paper Money (TV film)
1956 High Flight
Up in the World
X the Unknown
1955 Timeslip
1954 Isidor Comes to Town (TV film)

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1992 Eldorado (TV seriál)
1990 Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)
On the Up (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Squadron (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
The Spoils of War (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Doctor at Large (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 Parkin's Patch (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Curtain of Fear (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Days of Vengeance, The (TV seriál)
Theatre 70 (TV seriál)
1959 Infamous John Friend, The (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Duty Bound (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
Solo for Canary (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
The Royalty (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Crime of the Century, The (TV seriál)
Strange World of Planet X, The (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace