foto

Joseph Jett Sally

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Breaking In
2009 Ninja Assassin
2001 My Friend's Love Affair
2000 Angels!
1988 Rock-A-Die Baby

TV seriály

2020 Mesiáš (TV seriál)
Odměna hříchu (E10)
Bůh je veliký (E09)
Vyšší moc (E08)
další epizody (9)
Work In Progress (TV seriál)
3, 2, 1 (S01E08)
14 (pt. 2), 12, 11, 10 (S01E07)
15, 14 (pt. 1) (S01E06)
další epizody (4)
2019 Work In Progress (TV seriál)
161, 153, 137, 122, 106, 104, 102 (We're Still Counting Almonds.) (S01E04)
162 (S01E03)
176, 172, 171 (S01E02)
2018 Osmý smysl (TV seriál)
Amor Vincit Omnia (S02E12)
2017 Osmý smysl (TV seriál)
You Want a War? (S02E11)
If All the World's a Stage, Identity Is Nothing But a Costume (S02E10)
What Family Actually Means (S02E09)
další epizody (10)
2015 Osmý smysl (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
Just Turn the Wheel and the Future Changes (S01E11)
What Is Human? (S01E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky