foto

Victor Windig

  • nar. 30.1.1929
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 9.10.2014 (85 let)
    Pontypool, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Dotek Medúzy
Námořníkův návrat
1976 Schizo

TV seriály

1992 Crime Story (TV seriál)
1988 Menace Unseen (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
1980 It Takes a Worried Man (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Six Faces (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 The Flaxton Boys (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Ronnie Barker Playhouse, The (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 Blanding's Castle (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace