foto

Kendži Jabe

  • nar. 11.9.1973 (46 let)
    Okajama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Yonimo Kimyona Monogatari Spring Special (TV film)

TV seriály

2016 Our House (TV seriál)
2015 Déto: koi towa donna mono kašira (TV seriál)
Konkacu deka (TV seriál)
doS Deka (TV seriál)
2014 Suteki na Sentaxi (TV seriál)
Zero no Shinjitsu (TV seriál)
2013 Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
2012 Kamen Raidâ Wizâdo (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2011 Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Mama wa New Half (TV seriál)
News Sokuho wa Nagareta (TV seriál)
2008 Kódo burú (TV seriál)
Loss : Time : Life (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
Monster Parent (TV seriál)
2007 Dream Again (TV seriál)
Hanayome to papa (TV seriál)
Hyakki Yakosho (TV seriál)
Jotei (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
Jinsei wa Full Course (TV seriál)
Kuitan (TV seriál)
2005 Ame to Yume no Ato ni (TV seriál)
Magari Kado no Kanojo (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Tokyo wankei: Destiny of love (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 Bidžo ka jadžú (TV seriál)
2002 Hito ni jasašiku (TV seriál)
Home & Away (TV seriál)
Taiho šičauzo (TV seriál)
Tensai Yanagisawa Kyoju no Seikatsu (TV seriál)
2001 Beauty 7 (TV seriál)
Kochira Dai San Shakaibu (TV seriál)
Moshichi no Jikenbo (TV seriál)
1999 Koi no Kiseki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky