foto

Morag Hood

  • nar. 12.12.1942
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 5.10.2002 (59 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Sláva vítězům
1990 Sense of Guilt, A (TV film)
1983 Ill Fares the Land
1980 Diversion
1970 Na Větrné hůrce

TV seriály

1999 Harbour Lights (TV seriál)
1995 Hamish Macbeth (TV seriál)
The Governor (TV seriál)
1992 Tell Tale Hearts (TV seriál)
1990 Families (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
Jana Eyreová (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 The Camerons (TV seriál)
1973 Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Persuasion (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
The Borderers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace