foto

Ned Wertimer

  • nar. 27.10.1923
    Buffalo, New York, USA
  • zem. 2.1.2013 (89 let)
    Valley Village, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Piráti z Karibiku: Na konci světa
1985 Muž z ledu (TV film)
1979 Hometown USA
1978 Kate Bliss and the Ticker Tape Kid (TV film)
Lassie: A New Beginning (TV film)
1977 The Pack
1975 Konečně láska
The Strongest Man in the World
1974 Mame
1973 Summer Without Boys, A (TV film)
You'll Never See Me Again (TV film)
1972 Mizerná banda
Second Chance (TV film)
1970 C.C. and Company
1969 Some Kind of a Nut
1968 Pinocchio (TV film)
The Impossible Years
1964 Santa si podmaňuje marťany
1958 Let's Rock

TV seriály

1997 Advokáti (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Snoop Sisters (TV seriál)
1971 Jimmy Stewart Show, The (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1967 He & She (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)
1950 Inside Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace