foto

Jan Harvey

  • nar. 1.6.1947 (72 let)
    Penzance, Cornwall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Final Quest, The (TV film)
2003 Hear the Silence (TV film)
1998 Norman Ormal: A Very Political Turtle (TV film)
Round Tower, The (TV film)
1980 A Different Drummer (TV film)
1976 Journey Through the Black Sun (TV film)

TV seriály

2013 WPC 56 (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2001 Swallow (TV seriál)
2000 Perfect World (TV seriál)
1999 Belfry Witches (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Holding On (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Never Say Die (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
1984 Me and My Girl (TV seriál)
1983 The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1981 Second Chance (TV seriál)
Triangle (TV seriál)
1979 A Family Affair (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Life and Death of Penelope (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Black Sun (S01E10)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Rainbow (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1967 The World About Us (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2002 When Shoulderpads Ruled the World (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky