foto

Mike Grady

  • nar. 6.2.1946 (74 let)
    Cheltenham, Gloucestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mašinka Tomáš: Úžasné lokomotivy
Thomas & Friends: Christmas on Sodor
2016 Mašinka Tomáš: Zapněte motory
2015 Thomas & Friends: Thomas' Christmas Carol
Thomas & Friends: Whale of a Tale and Other Sodor Adventures
2011 Sherlock Holmes: Hra stínů
1992 Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
1989 Berte Rigby, jsi hlupák
1983 Piráti z Penzance
1982 Nemocnice Britannia
1980 This Lady Is a Tramp
1979 Operace Omega
Zajatec na Zendě
1976 I'm Not Feeling Myself Tonight
1975 Návrat Růžového pantera
1974 Symptoms
1972 Vzhůru na frontu
1970 Carry On Loving

TV seriály

2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
The Envious Court (S02E09)
Endeavour (TV seriál)
Naděje (S06E01)
2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
Slečna Sharpová si nachází přátele (E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vypusťte klauny (S20E06)
2011 Puberťáci (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Everyone (S05E08)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Bernard's Watch (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Tales from the Poop Deck (TV seriál)
1990 Not with a Bang (TV seriál)
Up the Garden Path (TV seriál)
1989 Haf! (TV seriál)
1988 Chelmsford 123 (TV seriál)
Colin's Sandwich (TV seriál)
This Is David Lander (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
Sweet Sixteen (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Thundercloud (TV seriál)
1977 Citizen Smith (TV seriál)
1976 Howerd Confessions, The (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál) - a.z.
Lucky Feller (TV seriál)
My Brother's Keeper (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
In for a Penny (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
1967 Look and Read (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1998 What's a Carry On? (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2002 Heikoin lenkki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky