foto

Elizabeth Estensen

  • nar. 10.8.1949 (71 let)
    Stockton-on-Tees, Durham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 20 Years CiTV Birthday Bash (TV film)
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
1984 The Terence Davies Trilogy
1976 Children

TV seriály

2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
1999 Polterguests (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Delta Wave (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1990 The Upper Hand (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Happy Families (TV seriál)
Wonders in Letterland (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 Adventure Game, The (TV seriál)
1974 Within These Walls (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2003 Comedy Connections (TV seriál) - herec, a.z.

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1974 You and Me (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky