foto

Clifton Jones

  • nar. 26.7.1937 (82 let)
    St. Andrew, Jamajka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Čínský měsíc
1984 Sheena
1978 Destination Moonbase Alpha (TV film)
1976 Alien Attack (TV film)
Journey Through the Black Sun (TV film)
1974 The Great McGonagall
1972 Innocent Bystanders
1970 The Breaking of Bumbo
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
Jen když se chechtám
Joanna
1963 Vlivní lidé
1962 A World Inside (TV film)
1959 Life in Emergency Ward 10

TV seriály

1991 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Usmíření 2/2 (S05E01)
Usmíření 1/2 (S04E26)
1980 Buccaneer (TV seriál)
The Other 'Arf (TV seriál)
Únik (TV seriál)
1979 Agony (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Šílenství Mickeyho Hamiltona (S03E05)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Přílišná starost (S01E12)
1977 1990 (TV seriál)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
The Last Enemy (S01E24)
The Testament of Arkadia (S01E23)
The Troubled Spirit (S01E22)
další epizody (8)
1975 Quiller (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
Another Time, Another Place (S01E16)
The Full Circle (S01E15)
Earthbound (S01E14)
další epizody (15)
Survivors (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Now Look Here (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Greensleeves (E04)
Trial (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
The Very Merry Widow and How (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Old Campaigner, The (TV seriál)
Rainbow City (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
1962 Studio 4 (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1968 Sympathy for the Devil

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace