foto

Patricia Shakesby

  • nar. 6.11.1938 (80 let)
    Cottingham, East Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Kdo jezdí na tygru
1962 She Knows, Y'Know

TV seriály

1985 Howard's Way (TV seriál)
Late Starter (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Úsporný program (S01E03)
1979 Sapphire and Steel (TV seriál)
1972 War and Peace (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sat'day While Sunday (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Game of Murder, A (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace