foto

Gwyneth Powell

  • nar. 5.7.1946 (73 let)
    Levenshulme, Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Návrat do ztracené zahrady
1999 Kind of Hush, A
1994 Open Fire (TV film)
1981 Bankovní loupež
1976 Face of Darkness

TV seriály

2013 Man Down (TV seriál)
2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál) - a.z.
Found in Soho (S02E01) - a.z.
2008 Echo Beach (TV seriál)
Moving Wallpaper (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Magic with Everything (TV seriál)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Chance in a Million (TV seriál)
1982 Squadron (TV seriál)
1980 Can We Get on Now, Please? (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
Armchair Thriller (TV seriál)
Grange Hill (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 The Guardians (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1997 Light Lunch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky