foto

Beth Morris

  • nar. 19.7.1949 (69 let)
    Gorseinon, West Glamorgan, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 August
Darklands
1991 Old Scores
1985 Víc než dost
1974 Son of Dracula
1973 Až přijde ten den
Tales That Witness Madness
1971 Crucible of Terror

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1989 We Are Seven (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
1975 The Hanged Man (TV seriál)
1974 David Copperfield (TV seriál)
Nearly Man, The (TV seriál)
1973 Billy Liar (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Sir Yellow (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 The Befrienders (TV seriál)
1971 Jude the Obscure (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
The Passenger (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace