foto

Sean Caffrey

  • nar. 15.4.1940
    Ballynacrarret, Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • zem. 25.4.2013 (73 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Crossmaheart
Divoch Jack
Vzkříšení
1986 Udržet sen (TV film)
1983 Ascendancy
Kletba Růžového pantera
1982 Harry's Game (TV film)
1979 Lidský faktor
1976 Moon Over the Alley
1970 Když dinosauři vládli světu
1967 The Viking Queen
1966 Run with the Wind

TV seriály

1999 Eureka Street (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Hrdina (E05)
Zbojník (E03)
1988 Crossfire (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
The Collectors (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
Galloping Galaxies! (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Airline (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zběh (S03E07)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 The Adventurer (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
Ribos File, The - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace