foto

Gabrielle Drake

  • nar. 30.3.1944 (75 let)
    Lahore, Punjab, Pákistán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Peter Warlock: Some Little Joy (TV film)
1995 The Steal
1988 Mr. H Is Late (TV film)
1980 All About a Prima Ballerina
1974 Commuter Husbands
1972 Au Pair Girls
Suburban Wives
1970 Connecting Rooms
There's a Girl in My Soup
1969 Křížovka
1967 The Man Outside

TV seriály

2009 Boy Meets Girl (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1987 Ffizz (TV seriál)
1983 Number 10 (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
1978 Do You Remember? (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
V obležení (S01E07)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1975 Wodehouse Playhouse (TV seriál)
1974 Village Hall (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
1972 The Adventurer (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
Journey to the Unknown (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 Haunted (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
Misleading Cases (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
1965 World of Wooster, The (TV seriál)
1963 Best of Friends (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2000 Skin Too Few: The Days of Nick Drake, A
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1979 Give Us a Clue (TV pořad)
1978 Star Games (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky