foto

Joanna Dunham

  • nar. 6.5.1936
    Luton, Bedfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.11.2014 (78 let)
    Saxmundham, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Diana: Hold princezně, která patřila všem (TV film)
1993 Hodina prasete
1989 Aféra Profumo
1972 Den na pláži
1971 Dům smrti
1965 Největší příběh všech dob
1961 Dangerous Afternoon

TV seriály

1982 Then Churchill Said to Me (TV seriál)
1979 Love Among the Artists (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)
1977 Other One, The (TV seriál)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
Missing Link (S01E20)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Are You Being Served? (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Sykes (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
The Passenger (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1964 Choice of Coward, A (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 The Four Just Men (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Private Investigator (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 Aquarius (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace