foto

Jean-Yves d'Angelo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Camping 3
2013 Le bonheur
Turf
2010 Kempink 2
2009 Envoyés très spéciaux
Zlato
2008 Moje druhá tvář (TV film)
2004 Homme de mon choix, L' (TV film)
San Antonio
2001 P'tits gars Ladouceur, Les (TV film)
1999 Fait d'hiver
1998 Les grands enfants (TV film)
Rewind
1996 Chassés-croisés (TV film)
1995 Arrêt d'urgence (TV film)
1988 Black mic-mac 2

TV seriály

2001 Fabien Cosma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky