foto

Pamela Gray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Megan Leavey
2010 Odsouzení
1999 Hudba mého srdce
Procházka po Měsíci
1996 Calm at Sunset (TV film)

TV seriály

2014 The Divide - Zlom (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Násilník (S05E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace