foto

Anjan Srivastav

  • nar. 2.6.1948 (71 let)
    Kalkata, Západní Bengálsko, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 PM Narendra Modi
2018 Sanju
2017 Ek Rani Aisi Bhi Thi
Firangi
2012 Arjun: The Warrior Prince
Chhodo Kal Ki Baatein
Joker
2011 Správná parta
2010 Get Educated: Paathshaala
Life Express
Mittal v/s Mittal
Right Yaaa Wrong
Teen Patti
Tees Maar Khan
2009 Let's Dance
Mere Khwabon Mein Jo Aaye
What's Your Raashee?
2008 Cheenti Cheenti Bang Bang
Ek Nadir Galpo
Halla Bol
Superstar
Yuvvraaj
2007 Indie, do toho!
2006 Chingaari
Family: Ties of Blood
Munnabhai, do toho!
Teesri Aankh: The Hidden Camera
Utthaan
2005 Chalta Hai Yaar
Dus
Karam
Main Aisa Hi Hoon
Mr Prime Minister
Tango Charlie
Vaada
Vstup zakázán
2004 Aan: Men at Work
Bardaasht
Rok Sako To Rok Lo
Run
2003 Bombaiyer Bombatay
Inteha
Koření života
Qayamat: City Under Threat
Stumped
2002 Dil Hai Tumhaara
Durga
Ek Aur Visphot
Kabhie Tum Kabhie Hum
Little John
Om Jai Jagadish
Pitaah
Shararat
Tumko Na Bhool Paayenge
Yeh Kaisi Mohabbat
2001 Aashiq
Censor
Dattak
Lajja
Pyaar Ishq Aur Mohabbat
Yeh Teraa Ghar Yeh Meraa Ghar
2000 Aaghaaz
Dr. Babasaheb Ambedkar
Josh
Pukar
1999 Khoobsurat
1998 Bandhan
China Gate
Pyaar To Hona Hi Tha
1997 Gudia
Gupt: The Hidden Truth
Sanam
1996 Beqabu
Ghatak: Lethal
1995 Akele Hum Akele Tum
Barsaat
Target
1994 Dilwale
Jazbaat
Vaade Iraade
1993 Aadmi Khilona Hai
Damini
Divya Shakti
Hum Hain Kamaal Ke
Kabhi Haan Kabhi Naa
Pehla Nasha
Roop Ki Rani Choron Ka Raja
1992 Bol Radha Bol
Chamatkar
Current
Isi Ka Naam Zindagi
Jo Jeeta Wohi Sikandar
Khuda Gawah
Qaid Mein Hai Bulbul
Raju Ban Gaya Gentleman
Sarphira
Vansh
1991 Dharam Sankat
Gunehgar Kaun
Khoon Ka Karz
Lakshmanrekha
Mississippi Masala
Narasimha
Yodha
1990 Aawaz De Kahan Hai
Agneepath
Atishbaz
Awwal Number
Ek Number Ka Chor
Halaat
1989 Abhi To Main Jawaan Hoon
Mahaadev
Main Azaad Hoon
Neeli Ghati
Vardi
1988 Aakhri Adaalat
Dayavan
Ek Naya Rishta
Hum Farishte Nahin
Sallam Bombay!
Shahenshah
1987 'Kaash'
Loha
Mr. India
Satyamev Jayate
1986 Haathon Ki Lakeeren
Love 86
Pyaar Ke Do Pal
1985 Ghulami
Jawaab
1984 Duniya
Lorie
1982 Bemisal
Saath Saath
Sawaal
1981 Kaalia
Kahan Kahan Se Guzar Gaya
Sazaye Maut
1980 Naxalites, The
1979 Gol Maal
Sampark
1976 Jeevan Jyoti

TV seriály

1986 Katha Sagar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace