foto

Reg Varney

  • nar. 11.7.1916
    Canning Town, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.11.2008 (92 let)
    Budleigh Salterton, Devon, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Holiday on the Buses
1972 Best Pair of Legs in the Business, The
Mutiny on the Buses
1971 On the Buses
1966 Great St. Trinian's Train Robbery, The
1965 Joey Boy
1964 Ninety Years On (TV film)
1952 Miss Robin Hood

TV seriály

1995 Paul Merton's Life of Comedy (TV seriál)
1991 Tonight at 8.30 (TV seriál)
1975 Down the 'Gate (TV seriál)
1969 On the Buses (TV seriál)
Toulavá plachetnice (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Beggar My Neighbour (TV seriál)
1964 Valiant Varneys, The (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 It's a Square World (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1936 Variety (TV seriál)

Dokumentární

2008 Comedy Classics (TV seriál) - a.z.
2002 Living Famously (TV seriál)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1990 The World of Hammer (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1988 This Morning (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace