foto

Čisako Hara

  • nar. 6.1.1936 (85 let)
    Kóiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Šin Godžira
2015 Šingeki no kjodžin
2013 Moeru bucuzó ningen
2010 Kiri no Hata (TV film)
2007 Curibaka nišši 18
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton
2006 Futó fukucu
Shirubâ Kamen
2005 Ranpo jigoku
Ubume no natsu
2003 Warabi no kou
2002 Temná voda
2001 Yurisai
1998 A, haru
D-zaka no sacudžin džiken
1996 Curibaka nišši 8
1992 Tóki rakudžicu
1987 Věrný pes Čiko
1982 Himejuri no tó
1979 Akuma ga kitarite fue o fuku
Jukyusai no chizu
1978 Cubasa wa kokoro ni cukete
1977 Dorodarake no džundžó
1975 Macuri no džunbi
1974 Asaki yumemishi
1971 Obřad
1969 Ai no kizuna
Oretachi no kôya
1968 Onna tobakuši tekkaba jaburi
1967 Hanaoka seišun no cuma
Satógaši ga kowareru toki
1966 'Kúhaku no kiten' jori: Onna wa fukušú suru
1965 Invaders from Space
Kamo
1964 Atomic Rulers
Attack from Space
Bledý květ
Evil Brain from Outer Space, The
1963 Akacuki no gaššó
1962 Aru Osaka no onna
Džisei džišin
Gekkjú dorobó
Sono bashoni onna arite
Sora to umi no kekkon
1961 Futari no musuko
Ginza no koibitotači
Onna bakari no joru
Sararíman okusama kokoroe džó
Tókjó jawa
Šinku no otoko
1960 Aki tačinu
Boku wa dokušin šain
Bokutó kidan
Dadakko teišu: Zoku anesan njóbó
Gamecui jacu
Haori no taišó
Kuroi gašú: Aru sarariman no šógen
1959 Senjo no nadeshiko
1958 Sûpâ jaiantsu - Uchû kaijin shutsugen
Sûpâ jaiantsu - Uchûtei to jinkô eisei gekitotsu
1957 Jódžasó no maó
Kaidan kasane ga fuči
Ring no oja: Eiko no sekai
Sûpâ jaiantsu - Kaiseijin no majô
1956 Kaii ucunomija curitendžó
Tengoku wa doko da

TV seriály

2014 Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
2004 Urutora kyû: Dâku fantajî (TV seriál)
1998 P.A. Private Actress (TV seriál)
1982 3 nen B gumi Kanpači-sensei (TV seriál)
Kemonomichi (TV seriál)
1977 Akai gekiryû (TV seriál)
Kishibe no arubamu (TV seriál)
1976 Akai šógeki (TV seriál)
1975 Akai Giwaku (TV seriál)
1974 Ultraman Leo (TV seriál)
1971 Dai čúšingura (TV seriál)
Hana wa Hanajome (TV seriál)
1966 Acumi Kijoši no naite tamaru ka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky