foto

Nick Green

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2013 Naše noviny slouží dvakrát (TV film)
Poklad kapitána Černovouse (TV film)
2012 Sex nebo život!
2010 Whistle and I'll Come to You (TV film)
2009 Framed (TV film)
Wish 143
2008 Bůh před soudem (TV film)
Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
You Me and Captain Longbridge
2007 Recovery (TV film)
Wish
2006 Kenneth Williams: Fantabulosa! (TV film)
Stan (TV film)
2005 Life Isn't All Ha Ha Hee Hee (TV film)

TV seriály

2016 Him (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Šťastlivec od Stana Lee (TV seriál)
Leap of Faith (S01E10)
The House Always Wins (S01E09)
My Brothers Keeper (S01E08)
další epizody (10)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Vražedné šifry (TV seriál)
Uncustomed Goods: Part 2 (S02E04)
Uncustomed Goods: Part 1 (S02E03)
Blood On Their Hands: Part 2 (S02E02)
další epizody (4)
2012 Vražedné šifry (TV seriál)
Cracking a Killer's Code: Part 3 (S01E03)
Cracking a Killer's Code: Part 2 (S01E02)
Cracking a Killer's Code: Part 1 (S01E01)
2009 Hope Springs (TV seriál)
2008 Invisibles, The (TV seriál)
2006 Drop Dead Gorgeous (TV seriál)
Waterloo Road (TV seriál)
Život v buši (TV seriál)
2004 55 Degrees North (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace