foto

Scott Gray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Pád
2013 The Broken Shore (TV film)
2012 Dead Europe
Talisman
2009 Kluci jsou zpět
2007 Clubland
2006 Ticho (TV film)
2004 Salto do života

TV seriály

2018 Harrow (TV seriál)
Actus Reus (E01)
2017 Na jezeře (TV seriál)
The Battle of the Mothers (S02E06)
Birthday (S02E04)
Surrogate (S02E03)
další epizody (4)
2013 Na jezeře (TV seriál)
The Dark Creator (S01E05)
The Edge of the Universe (S01E03)
Searchers Search (S01E02)

Dokumentární

2016 Highly Strung
2008 Solo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace