foto

Simon Weir

  • nar. 5.5.1973 (44 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cleek
T2 Trainspotting
2004 Hooligans
1998 Acid House

TV seriály

2016 In Plain Sight (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
2009 Hope Springs (TV seriál)
2007 Jak nežít svůj život (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace