foto

Simon Weir

  • nar. 5.5.1973 (45 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Connect
2017 Cleek
Cold-Blooded Killers
T2 Trainspotting
2004 Hooligans
2000 Taggart: Pády lásky (TV film)
1998 Acid House

TV seriály

2018 Crime Lord (TV seriál)
Patrick Melrose (TV seriál)
Jistá naděje (E03)
2017 Trust Me (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2016 In Plain Sight (TV seriál)
2011 Case Histories (TV seriál)
2010 Jak nežít svůj život (TV seriál)
Donova naštvaná přítelkyně (S03E02)
2009 Hope Springs (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace