foto

Hilde Wagener

  • nar. 26.9.1904
    Hannover, Německá říše
  • zem. 26.12.1992 (88 let)
    Baden, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Das Interview (TV film)
1964 Eine Frau ohne Bedeutung (TV film)
Leocadia (divadelní záznam)
1962 Süden (TV film)
1959 Brillanten aus Wien (TV film)
1937 Ganz großen Torheiten, Die
1933 Palčivé tajemství
1922 Ulička hříchu a lásky

TV seriály

1980 Die liebe Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky