foto

Eric Donell

  • nar. 8.2.1967 (52 let)
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
2005 Den utvalde
2002 Utanför din dörr
1999 Nya lögner (TV film)

TV seriály

2008 Maria Wern (TV seriál)
1999 Nya tider (TV seriál)
1996 Vänner och fiender (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky