foto

John Alkin

  • nar. 17.1.1947 (71 let)
    Rugby, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 The Lady Vanishes
1978 Urvi co můžeš
1977 Inspektor Sweeney
1970 Games, The

TV seriály

1980 To Serve Them All My Days (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1976 Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emma (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Albert and Victoria (TV seriál)
The Misfit (TV seriál)
Timeslip (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace