foto

Martin Glyn Murray

  • nar. 1.2.1966 (52 let)
    Helsingør, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Philomena
2005 Very Social Secretary, A (TV film)
2003 Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
2001 Enigma
Mandolína kapitána Corelliho
1997 Sharpovo Waterloo (TV film)
1996 Writing on the Wall, The (TV film)

TV seriály

2016 Zapped (TV seriál)
2006 Cattle Drive (TV seriál)
Saxondale (TV seriál)
2000 Secret World of Michael Fry, The (TV seriál)
1999 Aristocrats (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Families (TV seriál)
1988 The Play on One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2003 Toto Goes Home - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace