foto

Ged Simmons

  • nar. 1960
    Handsworth, Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Neviditelný důkaz (TV film)
2006 The Kindness of Strangers (TV film)
2000 Důvěra (TV film)
Stretch, The (TV film)
Zlaťák
1999 Strážní andělé (TV film)

TV seriály

2014 Nové světy (TV seriál)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2010 Panství Downton (TV seriál)
2008 Pravěk útočí (TV seriál)
Der Nebel (S02E02)
2007 Outnumbered (TV seriál)
2005 The Rotters' Club (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 9 (S04E09)
2000 Doctors (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Heartburn Hotel (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
Dream Team (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky