foto

Judith Jacob

  • nar. 13.12.1961 (56 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Only Boy for Me, The (TV film)
Vyprovokovaná
1993 Riskantní plán

TV seriály

2016 Pátý (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
2000 Black Books (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Late Starter (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1976 Maggie and Her (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

TV pořady

2010 Mann an Bord (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace