foto

Fumi Morija

  • nar. 1.10.1975 (44 let)
    prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ada: Senritsu-hen
Ada: Zetsubô-hen
Koi Suru Ivu (TV film)
2012 Eight Ranger

TV seriály

2016 Wataši o hanasaneide (TV seriál)
2015 Ijašija Kiriko no jakusoku (TV seriál)
2014 Senrjokugai sósakan (TV seriál)
2013 Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Kurojuri danči: Džošó (TV seriál)
Rimitto (TV seriál)
Yako Kanransha (TV seriál)
2012 Džikken keidži Totori (TV seriál)
Piece (TV seriál)
Seinaru Kaibutsutachi (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
2011 Boku to Star no 99 Nichi (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
Last Money ~Ai no Nedan~ (TV seriál)
2010 Mother (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Futatsu no Spica (TV seriál)
Mama-san Volley de Tsukamaete (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky