foto

Hyeon-kyeong Oh

  • nar. 11.11.1936 (83 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jeonguk norae jarang
2012 Hoogoong : jewangeui cheob
2010 Pyeonghaengiron
2006 Yeonriji
2005 Hyeolui nu
I Dae-ro jukeulsun opta
2000 Haengbokhan janguisa

TV seriály

2014 Cham joheun sijeol (TV seriál)
2011 Gashinamoo sae (TV seriál)
Jeoljeong (TV seriál)
2006 Noona (TV seriál)
2005 Shin Don (TV seriál)
1986 Namhan sansung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky