foto

Aubrey Richards

  • nar. 6.6.1920
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • zem. 29.5.2000 (79 let)
    Chipping Barnet, Hertfordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Divoký Mesiáš
Endless Night
Pod Mléčným lesem
1970 Muž, který pronásledoval sám sebe
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
1961 Jubilee Concert (TV film)
Warning Signal (TV film)
1958 Uncle Harry (TV film)
1957 Nemilosrdný čas
1949 Poslední dny Dolwynu

TV seriály

1994 A Mind to Kill (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1984 Muž bez domova (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
1979 Flambards (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Hrůzovláda (E07)
1975 How Green Was My Valley (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1974 Carrie's War (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
Sporting Scenes (TV seriál)
1972 Villains (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
Half Hour Story (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky