foto

Doris Hare

  • nar. 1.3.1905
    Bargoed, Monmouthshire, Wales, Velká Británie
  • zem. 30.5.2000 (95 let)
    Denville Hall, Northwood, Hillingdon, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Druhý nejlepší
1990 Jeptišky na útěku
1980 Proč nepožádali Evanse? (TV film)
1976 Confessions of a Driving Instructor
1975 Confessions of a Pop Performer
1973 Holiday on the Buses
1972 Mutiny on the Buses
1971 On the Buses
1963 Mít kam jít
1960 Liga gentlemanů
1957 Stranger's Meeting
1955 No Smoking
1954 Double Exposure
Thought to Kill
1950 Dance Hall
1949 The History of Mr. Polly
1948 Here Come the Huggetts
It's Hard to Be Good
The Light of Heart (TV film)
1940 She Couldn't Say No
1939 Discoveries
North Sea Patrol
1935 Jubilee Window
Night Mail
Opening Night

TV seriály

1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
1987 The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1985 Tajný deník Adriana Molea (TV seriál)
1984 Sharing Time (TV seriál)
1981 Diamonds (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1969 Mr. Digby Darling (TV seriál)
On the Buses (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
To je sladký pokojíček (E02)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
1968 Her Majesty's Pleasure (TV seriál)
Ronnie Barker Playhouse, The (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
If the Crown Fits (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Alfred Marks Time (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
1936 Starlight (TV seriál)
Variety (TV seriál)

Dokumentární

2008 Comedy Classics (TV seriál) - a.z.
Welsh Greats (TV seriál) - a.z.
1981 Forty Minutes (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 Looks Familiar (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky