foto

Brian Hibbard

  • nar. 25.11.1946
    Ebbw Vale, Gwent, Wales, Velká Británie
  • zem. 17.6.2012 (65 let)
    Cardiff, South Glamorgan, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Svengali
2012 There She Goes
2009 Good Arrows
2008 Flick
Přistižen při činu
2007 Pekař
2006 Little White Lies
2005 Revolver
2001 Ten uprostřed
1997 Harpur and Iles (TV film)
Twin Town
Vysněná Amerika
1990 The Rainbow Thief

TV seriály

2005 Funland (TV seriál)
2004 Zbojníci (TV seriál)
2001 Tales from Pleasure Beach (TV seriál)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Mortimer's Law (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 And the Beat Goes On (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Barbara (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Making Out (TV seriál)
1988 Thompson (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace