foto

Waly Dia

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La Finale
Taxi 5
2017 L'ascension
2016 Père Fils Thérapie !
2014 À toute épreuve

TV seriály

2016 Commissariat Central (TV seriál)
2012 À votre service (TV seriál)
2011 Bref (TV seriál)

TV pořady

2013 Le before du grand journal (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2006 Jamel comedy club (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace