foto

Jim McMullan

  • nar. 13.10.1936 (81 let)
    Long Beach, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Vyjímečná dobrodružství Super Dava
1998 Osmnáctý anděl
Stín pochybnosti
1997 Akční komando
Austin Powers: Špionátor
Batman a Robin
1995 Virus (TV film)
1994 Soudkyně v pokušení
1991 False Arrest (TV film)
1988 Únos letu číslo 847 (TV film)
1987 Life Flight
Úkladná vražda
1981 Malá, menší, ještě menší
Scruples (TV film)
1979 She's Dressed to Kill (TV film)
1977 The Father Knows Best Reunion (TV film)
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
Law of the Land (TV film)
1975 Stowaway to the Moon (TV film)
1973 Extreme Close-Up
1972 Pursuit (TV film)
1971 Windsplitter, The
1969 Sjezdař
The Desperate Mission (TV film)
1967 The Happiest Millionaire
1965 Shenandoah
1963 The Raiders

TV seriály

1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
1991 MacGyver (TV seriál)
Pustina (S06E13)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1988 Probe (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Cutter to Houston (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
New Day in Eden, A (TV seriál)
1981 Shannon (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Most Wanted (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
The New People (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Preview Tonight (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Channing (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace