foto

Wayne Tippit

  • nar. 19.12.1932
    Lubbock, Texas, USA
  • zem. 28.8.2009 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Sestřička Betty
1999 Journey in Faith, A
1998 Zapadákov
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
1993 Ernest Green Story, The (TV film)
1992 Cti matku svou (TV film)
Her Final Fury: Betty Broderick, the Last Chapter (TV film)
1991 JFK
Line of Fire: The Morris Dees Story (TV film)
1990 Blázinec
Follow Your Heart (TV film)
Running Against Time (TV film)
1989 Final Days, The (TV film)
Kouzelná chvíle (TV film)
Parta snů
Prachy, moc a vražda (TV film)
1986 Vengeance: The Story of Tony Cimo (TV film)
1985 Brass (TV film)
1983 Illusions (TV film)
Rage of Angels (TV film)
1981 Večerka
1977 Horská dráha
1976 Pipe Dreams
1970 Řekni mi, že mě miluješ, Junie Moonová
1964 The Horror of Party Beach

TV seriály

2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
1998 Two of a Kind (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Memento Mori (S04E13)
1996 Something So Right (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Secret Code (S07E07)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
The Byrds of Paradise (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jak to všechno začalo (S01E11)
Love & War (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Round Table, The (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Temné stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
Torkelsons, The (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Lifestories (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Šílenec z mokřin (S01E10)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
1954 The Secret Storm (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace