foto

Deryl Hayes

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Od dveří ke dveřím (TV film)
2001 Bizarní frekvence (TV film)
L.A.P.D.: To Protect and to Serve (TV film)
Milionový závod
Mimo sezónu (TV film)
2000 Nebezpečná přitažlivost
1999 Dvojí obvinění
Dítě evoluce (TV film)
1998 Jak umlčet Mary (TV film)
Ohnivá bouře
Outrage (TV film)
Pes zabiják (TV film)
1997 Accident: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
Dítě Medúzy (TV film)
Nákaza (TV film)
1996 Hledání spravedlnosti (TV film)
Home Song (TV film)
Kidnapping in the Family, A (TV film)
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
Profesionální lovec
1995 Dangerous Intentions
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Dvojitý cíl
My Name Is Kate (TV film)
Nevinná lež
Silueta (TV film)
1993 Dying to Remember (TV film)
Judgment Day: The John List Story (TV film)
Na útěku za průšvihem
Nebezpečná učitelka (TV film)
Osudný omyl
The Only Way Out (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Dirty Work (TV film)
House on Sycamore Street, The (TV film)
Shadow of a Stranger (TV film)
Tah jezdcem
1991 Mother's Justice, A (TV film)
My Son Johnny (TV film)
Samé štěstí
1990 Rychlopalba
Tanec řetězů
1989 Kdopak to mluví
Penthouse, The (TV film)
1988 Znásilnění
1987 Závazné mlčení (TV film)
1985 Úplné šílenství
1984 Útěk robotů
1980 Mr. Patman

TV seriály

2007 Láska je Láska (TV seriál)
Limity (S04E04)
2006 Saved (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Volání z budoucnosti (S03E16)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
2000 Just Deal (TV seriál)
1999 Strange World (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
522666 (S01E05)
Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Králové písku (S01E01)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Procházka (S03E07)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Zelení mužíčkové (S02E01)
1993 Akta X (TV seriál)
Stíny (S01E06)
1992 Highlander (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
Round Table, The (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
Mom P.I. (TV seriál)
Černý hřebec (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Žij a uč se! (S05E13)
1989 Booker (TV seriál)
Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Slippin' Into Darkness (S03E02)
MacGyver (TV seriál)
Outsideři (S04E03)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Two for the Road (S02E04)
Besieged: Part 2 (S02E03)
New Adventures of Beans Baxter, The (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace