foto

Petra Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Way We Weren't - vyp.
2016 Holidays
2014 Desert Cathedral
2012 Hrůzná minulost
2006 Laura Smiles
2004 Sam & Joe
2002 Moje dcera není vrah
XX/XY
Zákon: porušen
2001 Seven and a Match
2000 Just for the Time Being
1996 Cowboy Jesus

TV seriály

2002 Alias (TV seriál)
Únos (S02E10)
Protilék (S02E07)
2001 24 hodin (TV seriál)
12:00 a.m.-1:00 a.m. (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky