foto

Paul Whitsun-Jones

  • nar. 5.4.1923
    Newport, Monmouthshire, Wales, Velká Británie
  • zem. 14.1.1974 (50 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Keep It Up, Jack
1974 Mission: Monte Carlo - a.z.
1973 Assassin
1971 All the Right Noises
Doktor Jekyll a sestra Hyde
The Magnificent Seven Deadly Sins
1969 Stalo se v Southportu
1965 Life at the Top
1963 Doktor v nesnázích
Wild Affair, The
1962 Candidate for Murder
1960 Let's Get Married
Melodie slávy
The Boy Who Stole a Million
The Shakedown
There Was a Crooked Man
1959 Místo nahoře
The Three Princes (TV film)
Wrong Number
1958 Moonraker, The
Next to No Time
1955 Constant Husband, The
Stock Car
1954 Passing Stranger
The Bear (TV film)
The Face of Love (TV film)
The Three Wishes (TV film)

TV seriály

2010 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál) - a.z.
Doktorova smrt - 2. část (S04E06) - a.z.
1973 Bowler (TV seriál)
Men of Affairs (TV seriál)
Nobody Is Norman Wisdom (TV seriál)
Scotch on the Rocks (TV seriál)
1971 Follyfoot (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 The Goodies (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Department S (TV seriál)
The Incredible Adventures of Professor Branestawm (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
The Root of All Evil? (TV seriál)
1967 Misleading Cases (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Turn Out the Lights (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Lord Raingo (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
The Three Musketeers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
United! (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
1964 Paris 1900 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Epitaph for a Spy (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Golden Journey (S01E10)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 Charlesworth at Large (TV seriál)
Dial 999 (TV seriál)
Ivanhoe (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
The Larkins (TV seriál)
1957 Huntingtower (TV seriál)
Television World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Nathaniel Titlark (TV seriál)
1955 Sailor of Fortune (TV seriál)
1953 Teckman Biography, The (TV seriál)
The Quatermass Experiment (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace