foto

Miriama McDowell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Waru
2016 Mahana
Velké ženské tajemství
2014 Černý jezdec
2011 Waitangi: What Really Happened (TV film)
2010 Stolen (TV film)
2008 Děkan Spanley
2006 Číslo 2

TV seriály

2015 Find Me a Maori Bride (TV seriál)
2014 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
Hon na jelena (S01E04)
Krev a voda (S01E01)
2012 Auckland Daze (TV seriál)
2010 This Is Not My Life (TV seriál)
2005 Interrogation (TV seriál)
Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
2002 Mataku (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Happy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky