foto

Gaëlle Bayssière

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Polina
2012 Ve spěchu
2003 Mužská hra

TV seriály

2016 Lastman (TV seriál)

Dokumentární

2014 Vendanges
2012 Entre Les Bras - La cuisine en héritage
2007 Le Théâtre des opérations
2004 Miluji tě - nemiluji tě

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ve spěchu

Režijní filmografie

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace