foto

Wai Ching Ho

  • nar. 16.11.1943 (75 let)
    Hong Kong, Čína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 High Resolution
Set It Up
2015 Nepolapitelní
2014 Affluenza
Listen Up Philip
2012 Expresní zásilka
2010 Čarodějův učeň
2009 2B
Children of Invention
Dar
2008 Powerova dobrodružství
2007 Year of the Fish
2006 Beautiful Ohio
2003 Robot Stories
2000 Rabín, kněz a krásná blondýna
1998 Dražší než rubíny
Štěstí
1996 2 Mayhem 3
1991 Bublifuk
1990 Cadillac se slevou

TV seriály

2017 Iron Fist (TV seriál)
Dragon Plays with Fire (S01E13)
Black Tiger Steals Heart (S01E10)
The Mistress of All Agonies (S01E09)
další epizody (9)
The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Ashes, Ashes (E06)
další epizody (5)
2016 Daredevil (TV seriál)
.380 (S02E11)
2015 Daredevil (TV seriál)
The Ones We Leave Behind (S01E12)
Nelson v. Murdock (S01E10)
Shadows in the Glass (S01E08)
další epizody (5)
Huangovi v Americe (TV seriál)
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2013 Compulsive Love (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Lost Traveler (S13E09)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Chinatown (S01E08)
2009 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Drsní Bretové (S02E03)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hrdost (S05E13)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dědictví (S03E08)
Právo a pořádek (TV seriál)
Teenage Wasteland (S11E12)
2000 Deadline (TV seriál)
Wonderland (TV seriál)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Money (S10E08)
1997 Dellaventura (TV seriál)
1992 Swans Crossing (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Self Defense (S03E07)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace