foto

Thomas William Hallbauer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Afraid
2015 Linka č. 657
The Boy
2014 Cooties
2011 In My Pocket
Monster Mutt
eCupid
2010 Mortal Kombat: Rebirth
2009 Redland
Revenant
The Devil's Tomb
2008 Sám v temnotě 2
Visioneers
2007 Brotherhood of Blood
2006 Taphephobia

TV seriály

2019 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Recovering the Satellites (S01E13)
Creep (S01E12)
Champagne Supernova (S01E11)
další epizody (12)
2017 Let the Right One In (TV seriál)
Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Little Guy, Black Hair (S02E08)
další epizody (10)
Vlčí mládě (TV seriál)
The Wolves of War (S06E20)
Broken Glass (S06E19)
Genotype (S06E18)
další epizody (11)
2016 Vlčí mládě (TV seriál)
Radio Silence (S06E05)
Relics (S06E04)
Sundowning (S06E03)
další epizody (15)
2015 Vlčí mládě (TV seriál)
Status Asthmaticus (S05E10)
Lies of Omission (S05E09)
Ouroboros (S05E08)
další epizody (10)
2012 Greetings from Home (TV seriál)
2007 Ghost Whisperer: The Other Side (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace