foto

Étienne Fague

  • nar. Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Les Passeurs (TV film)
1997 Tous nos voeux de bonheur

TV seriály

2013 Pep's (TV seriál)
2008 Hero Corp (TV seriál)
2006 Off Prime (TV seriál)
2004 Kaamelott (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace