foto

Mucuko Sakura

  • nar. 15.2.1921
    Tokio, Japonsko
  • zem. 23.1.2005 (83 let)
    Jojogi, Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Mura no shashinshû
2004 Inu to arukeba: Čirori to Tamura
Suwingu gâruzu
2003 Fune o oritara kanodžo no šima
2000 15-Sai: Gakkó IV
1998 Ganbatte ikimasshoi
1995 Maboroši no hikari
1992 Šiko fundžatta
1989 Haru kuru oni
1970 Džošigakuen: Warui asobi
Kigeki: Otoko wa aikjó
1968 Waga tósó
Šindžuku no hada
1966 Ohana han
1965 Jukiguni
1963 Dokuricu bidžintai
Zangecu Ókawa Nagaši
1962 Haruko no óendančó
Jopparai tengoku
Lázně Akicu
Parakin to Kjúčan: Móšiwake nai jarótači
1961 Išimacu-šain wa otoko degozaru
Kitakami jakjoku: Kitakamigawa no hacukoi
Mizutamari
Necuaiša
Onna no curihaši
Zero no šóten
Zúzúšii jacu
1960 Bušidó muzan
Krásný podzimní den
Wakate sanbagarasu: Džonan rjokó
1959 Asu e no seisó
Cukimisó
Dobrý den
Hi no kabe
High Teen
Kaze no naka no hitomi
Kiken rjokó
Kjó mo mata kakuteari nan
Koko ni otoko ari
Sekišunčó
Ukigusa
1958 Asu o cukuru šódžo
Hana no uzušio
Květ rovnodennosti
Kóun no kaidan
Nitohei monogatari: Šindara kami-sama no maki
Ukijoburo
Watashi wa Kai ni Naritai (TV film)
Zoku Kindan no suna
1957 Amabune jori: Kindan no suna
Jorokobi mo kanašimi mo ikutošicuki
Koi šite ai šite kenka šite
1956 Džinanbó kokjó e iku
Hogaraka-san (Nibusaku)
Jonin no čikai
Koko ni sachi ari - Kohen: Hana saku asa
Koko ni sachi ari - Zempen: Yuwaku no miyako
Oká-san no kokuban
Taijó to bara
1955 Sannin musume: Tadaima konjakučú
Takekurabe
Wakaki hi no Čiba Šúsaku
1954 Hi no ataru ie
Izu no odoriko
Košinuke kjósókjoku
Miccu no ai
Ucukušiki taka
1953 Benten jokočó
Haha no tandžóbi
Jome no tačiba
Odžósan šačó
Příběh z Tokia
Tókjó madamu to Ósaka fudžin
1952 Aibore tokoton dóši
Anta honto ni sugoi wa ne
Jóki na wataridori
Konna wataši džanakatta ni
Nami
1951 Inoči uruwaši
Wagaja wa tanoši
Á, seišun
Šónenki
1950 Džónecu no rumba
Hana no omokage
Okusama ni gojódžin
Čiči koiši
1947 Cukinode no seppun

TV seriály

1997 Ii hito (TV seriál)
1973 Suikoden (TV seriál)
1969 Janken Ken chan (TV seriál)
1966 Ame no naka ni kiete (TV seriál)
Ohanahan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace