foto

Alex Morf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Long Home
2019 Crown Vic
Seneca
2016 In Dubious Battle
2015 Maggie má plán

TV seriály

2020 Manifest (TV seriál)
Black Box (S02E04)
2019 New Amsterdam (TV seriál)
Croaklahoma (S01E15)
Mr. Robot (TV seriál)
408 Request Timeout (S04E08)
402 Payment Required (S04E02)
Gotham (TV seriál)
Trosky (S05E04)
Vetřelci (S05E02)
2018 Špinaví poldové (TV seriál)
By Virtue Fall (S03E10)
Mrtvý bod (TV seriál)
Galaxy of Minds (S03E19)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
2015 Daredevil (TV seriál)
Králík ve sněhové bouři (S01E03)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Natvrdo (S02E02)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
The Many Mouths of Aaron Colville (S02E19)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Fraška (S01E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky