foto

James McAteer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Dvojnásobná vražedkyně Lizzie Bordenová (TV film)
Květiny v podkroví (TV film)
2012 I, Martin Short, Goes Home (TV film)
2011 Nebezpečná metoda
2009 Screamers: Hon na člověka
2008 Doživotní trest (TV film)
1999 Malé životní zápasy (TV film)
Rodina policajtů III (TV film)
1998 Dvojchyba
1996 Double Jeopardy (TV film)
Hlavolam (TV film)
Homecoming (TV film)
Není úniku (TV film)
Únos (TV film)
1993 Blood Brothers

TV seriály

2010 Rookie Blue (TV seriál)
V potu tváře (S01E07)
Za bílého dne (S01E05)
Chyba se vloudí (S01E04)
další epizody (6)
2008 Would Be Kings (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky